Aarhus Gymnasium

Samarbejde

Globale Gymnasier er på Aarhus gymnasium ikke et særlig stort udvalg endnu. Vi er glade for, at vi har fået en håndfuld nye medlemmer med i gruppen. Vi håber, at vi nu med de nye medlemmer kan få repræsenteret skolen på en god og global måde.

Disse nye medlemmer skal være med til at forstærke vores udvalg på skolen og gøre det muligt at deltage i mange forskellige aktiviteter. Vi vil forsøge at sprede budskabet om vores elevgruppe på skolen og prøve at “fremtidssikre” den. Dette vil sige, at der hele tiden er medlemmer fra de forskellige årgange, så der altid vil være nogle til at tage over, når dem på tredje årgang går ud.

Vi er alle relativt nye i gruppen, nogle kom ind lige før jul, og andre kom i starten af august. Vi håber på at kunne lære en masse og prøve en masse ting med et globalt perspektiv, så som at skabe en samarbejdspartner i udlandet. Vi vil gerne møde mennesker, som kan være med til at udvide vores horisont. Vi ser alle frem til at arbejde sammen i Globale Gymnasier udvalget og lære en masse om en stor verden!

Nathaniel Anderson, 1Q, Nina Ngo, 2J, samt Oscar Lehmann, Frederik Vest og Nikolai Jensen, 2A.