Grenaa Goes Global

Hej GG!

Så blev det Grenaa Gymnasiums tur til at fortælle jer om, hvad vi har gået rundt og lavet efter den alt for fede elevcamp. Vores første opgave var at formidle FN’s verdensmål. Vi startede med at fremlægge de ting, vi lavede på elevcampen for vores klasser. Her fortalte vi omkring FN’s verdensmål, og hvorfor de her mål blev lavet. Vi lavede de samme aktiviteter som på elevcampen, for at vores klasser skulle få det bedste ud af det. Her opdelte vi klassen, så de fik et mål hver, og derefter skulle fortælle om målet, hvor man kaster rundt med garnøglen og til sidst skaber dette net blandt verdens befolkning og organisationer. Det virkede utroligt godt, og det fangede klasserne helt vildt. Der var meget positiv feedback på det, som vi havde lavet på Sct. Knuds gymnasium.

Dette ‘globalmodul’ fungerede utroligt godt, og det har gjort sådan at mange flere gerne vil deltage i Globale Gymnasiers aktiviteter.

Vi har endnu ikke fået formidlet FN’s verdensmål til resten af skolen, og de aktiviteter som vi lavede på elevcampen. MEN – det vil vi gøre, for vi ønsker, at alle skal vide, hvad FN har tænkt sig at gøre for verden, da disse verdensmål kan rette op på verdens mangler. Udover det, skal alle kende til disse mål, for at vide, hvad man selv kan gøre for at hjælpe. (som f.eks at tilmelde sig Globale Gymnasier).

1 kommentar

En tanke om “Grenaa Goes Global”

1. Hej Grenaa! Tak for jeres gode – og mange – indlæg! Det er virkelig fedt, at I har afholdt workshoppen for jeres klasser. Det er en rigtig god idé at genbruge øvelserne fra elevcampen. I skriver, at I fik meget positiv feedback. Vil I sige lidt mere om det? Hvordan oplevede I, at de andre elever tog imod FN’s nye verdensmål?
    Nu hvor I virker fulde af idéer – har I så tænkt på flere måder, hvorpå Grenaa Gymnasium kan være med til at sikre, at vi når verdensmålene? / Lise