Historien bag musikvideoen

Min første elevcamp var på Svendborg Gymnasium, hvor jeg drog afsted til campen uden en anelse om, at det ville være en ny start på en stor ting. 

Jeg var kun lige startet i 2.g og sad til elevrådsmøde med en flok andre fremmede elever. Vi fik kort fortalt, at skolen ville sende 5 elever fra Kalundborg Gymnasium til en overnatning på et gymnasium, der lå i Svendborg. De sendte ét A4-ark rundt med nogle informationer på, og ingen så ud til at være interesseret.
Jeg besluttede mig for, at jeg ville prøve noget nyt og meldte mig derfor til. Vi var i alt 3 piger, der tog afsted fra Kalundborg Gymnasium.

På selve campen fik vi lavet nogle workshops, og derefter skulle vi selv finde et projekt, vi skulle have lavet indtil næste elevcamp. Vores egentlige projekt var en chili-challenge, hvor vi skulle udfordre andre globale gymnasier til at spise en hot chili. Det gik dog ikke som forventet, og vi tre piger fra Kalundborg Gymnasium, valgte at stille op til morgensamling og fortælle om elevcampen, og at vi havde et projekt, der skulle laves.

Vi fik derfor rekrutteret nogle nye elever til vores lille gruppe, og bestemte os for, at vi nu skulle være et fast udvalg på vores gymnasium. Vi var dog kun 5 elever, men fik idéen om at lave en musikvideo med vores egen sang.

Og det fik vi gjort efter flere mĂĄneders arbejde!

Vi er nu gået fra at være 5 elever til 18, og vi er et rimelig stort udvalg på skolen.

Globale Gymnasier har givet mig venskaber på tværs af landet, og en del erfaring i rygsækken. Det er mit sidste år, og jeg er kun stolt over, at jeg har været med til at starte sådan et stort udvalg op på skolen.

– Aysin Ă–zcan, 3.z

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Andre indlæg i kategorien: Kalundborg