Hvor godt kender Kalundborg Gymnasium & HF egentlig til Globale Gymnasier?

Vi har pÄ Kalundborg Gymnasium & HF lavet et spÞrgeskema til en klasse fra hver Ärgang. FormÄlet med undersÞgelsen var at finde ud af, hvor godt Kalundborg Gymnasium egentlig kendte til Globale Gymnasier.

Resultaterne var ret interessante.

Det viste sig, at over halvdelen af eleverne fra hver Ärgang vidste, at vi er et globalt gymnasium, og havde hÞrt os til morgensamlingerne. Blot 44,4% fra 1.bc vidste, hvad Globale Gymnasier er, mens langt over halvdelen havde styr pÄ det i 2.z og 3.z.
Det, vi fremover skal have gjort noget ved, er vores mĂ„de at reklamere for GG pĂ„. UndersĂžgelsen har nemlig vist os, at kun 55,5% fra 1.bc synes, GG lyder interessant, mens dette tal er helt nede pĂ„ 31,8% i 2.z – og endnu vĂŠrre; 29,1% i 3.z.
Vi spurgte derfor ogsĂ„ ind til, hvad der kunne gĂžres for at gĂžre det endnu mere interessant – og vi har fĂ„et en del respons, som vi vil fĂ„ gjort noget ved. Flertallet skrev, at de gerne vil inddrages i nogle aktiviteter ang. Globale Gymnasier pĂ„ skolen, sĂ„ de kunne fĂ„ en bedre opfattelse af selveste Globale Gymnasier.
3 kommentarer

3 tanker om “Hvor godt kender Kalundborg Gymnasium & HF egentlig til Globale Gymnasier?”

1. Hej Kalundborg. Jeres blogindlÊg virker meget gennemtÊnkt. Det er fedt at i har lidt af det hele, spÞrgeskemaer, musikvideoer og det vi lavede dernede. Det er godt med sÄ mange aspekter. Derudover er det godt at I har inddraget noget helt andet end som Euroweek, hvilket lyder utrolig spÊndende. Det er tydeligt at i har brugt tid og krÊfter i dette projekt, og det synes vi er meget positivt. AngÄende spÞrgeskemaet har vi tÊnkt at det mÄske er muligt, at gÄ lidt mere i dybden med spÞrgsmÄlene, i stedet for at det mÄske er lidt mere overordnet. Vi mener dog, at i spÞrgeskemaet kan alle svar bruges, da bÄde dyrevelfÊrd og Þkonomi, spiller en stor rolle i de 17 verdensmÄl. Er spÞrgeskemaet tÊnkt til elevernes holdning til hvad der er vigtigst i de tre kategorier, i har opgivet?
    Musikvideoen giver et andet synspunkt pĂ„ Globale Gymnasier, og det vi laver. Det fanger modtageren lidt bedre, og giver en bedre forstĂ„else. SĂ„ godt tĂŠnkt 😉
    Udover det mener vi overordnet at det er godt, sĂ„ stor ros fra Grenaa Gymnasium 🙂

Mvh Simon, Mathias, Frederik, Elisabeth, Johannes, Mads, Line, Becca og Matilde – Grenaa Gymnasium

2. Hej Kalundborg!
    Tusind tak for jeres indlĂŠg! I Ă„bner “Live fra Globale Gymnasier” med et brag! 🙂

Det er en spĂŠndende idĂ© med spĂžrgeskemaerne – og vi glĂŠder os rigtig meget til at se, hvordan I vil bruge resultaterne til at planlĂŠgge nye aktiviteter pĂ„ skolen, der kan sĂŠtte fokus bĂ„de pĂ„ FN’s nye verdensmĂ„l og pĂ„ Globale Gymnasier. I har jo en stĂŠrk elevgruppe, sĂ„ vi er sikre pĂ„, at det nok skal lykkes for jer at sprede jeres budskaber. Det kan vi jo se med jeres musikvideo. Har I tĂŠnkt pĂ„, hvordan I vil gĂžre det? – GG / HQ

1. Hej Lise! Ja, fÞrst og fremmest vil vi gerne have arrangeret kickstarter-arrangement, men det krÊver at vi fÄr en snak med skolens ledelse, som vi ville fÄ gjort engang efter ferien.